Υπηρεσίες με 100% ευχαριστημένους πελάτες

 Κάντε πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεστε. Νοικιάστε ένα σκάφος. Πιάστε το τιμόνι και οδηγήστε, εσάς κ την παρέα σας, σε μοναδικές εμπειρίες εξερεύνησης του νησιού μας.

Απογειώστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές … κάντε τις μοναδικές. 

Νοικιάστε λοιπόν ένα ταχύπλοο εάν έχετε δίπλωμα… αλλά και αν δεν έχετε, σας παρέχουμε εμείς τον σκίπερ. Εσείς απλά επιλέξτε τον προορισμό.  

Σε περίπτωση που δεν έχετε δίπλωμα και θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία, ιδανικά για σας, είναι τα μικρά σκάφη που διαθέτουμε.

Η “Blue Wave” θα σας κάνει δώρο, το  μάθημα χειρισμού σκάφους. Μετά από αυτό, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. 

Αναζητήστε και ανακαλύψτε τις μικρές, όμορφες παραλίες, που δεν έχουν πρόσβαση, παρά μόνο από θάλασσα. 

Επιλέξτε μια πολυσύχναστη παραλία ή χαλαρώσετε σε μια ήσυχη και απόμακρη όπου θα είστε εντελώς μόνοι. 

Κάντε το γύρω του νησιού. 

 Βρείτε στο χάρτη τις παραλίες “Μεγάλο πεύκο”, “Φτελιά”, “Εκατοπενηντάρι” “Βαθιάς”κ ξεκινήστε από κει. Ένας άλλος αξιόλογος προορισμός είναι ο “Αμαράντος”. 

Από την αντίθετη πλευρά του νησιού μετά το Λουτράκι (λιμάνι) θα βρείτε την “Περιβολιού”, “Χονδρογιώργη”, “Σπηλιά”, τον “Άι Γιάννη” (το ξακουστό εκκλησάκι χτισμένο πάνω στο βράχο, όπου σκηνές απ´την ταινία mama mia γυρίστηκαν εκεί). 

Κλείστε μια μονοήμερη εκδρομή, στα γύρω νησιά: Σκιάθος (Τσουγκριά,  Κουκουναριές, Μπανάνα, Λαλάρια) ή Αλόννησος (Μπλε σπηλιά, Χρυσή άμμος, Στενή Βάλα, Άγιος Δημήτριος, Ναυάγιο). 

Θα το απολαύσετε πραγματικά.

Η “Blue Wave” κ το έμπειρο προσωπικό της, σας εξασφαλίζει κ σας εγγυάται, άνετα και ασφαλή ταξίδια. Και αυτό, γιατί όλα μας τα σκάφη, τηρούν τις προδιαγραφές και διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται. 

Σας υπόσχομαστε μια τέλεια θαλάσσια εμπειρία, και αξέχαστες στιγμές.

Επικοινωνία

Λιμάνι, Νέο Κλήμα, Σκόπελος

info@bluewaveboatrentals.gr

Google My Business

ilias sinodinos
ilias sinodinos
2021-06-13
Sandra Kons
Sandra Kons
2021-06-08
Antonis Vlachos
Antonis Vlachos
2021-06-05

Switch to English